Gondolkodás

 

 

Ha belenézünk a tükörbe kit látunk?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kazinczi FerencAz emberek többsége nem ismeri azt, akivel az életét leéli, saját Magát. Ha belenézünk a tükörbe, kit látunk? Egy olyan embert, akiben megbízunk, szeretjük, tiszteljük és mindent megtennénk azért, hogy jól érezze magát?

 

 

 

Ha nem ilyen ember áll a tükörben, ideje gondolatainkat átformálva, az önismeret útjára lépni.

 

 

 

Gondolataink befolyásolják egészségünket, ezen keresztül életünket.

 

Érdemes megfigyelni, az agyunkban mennyi negatív gondolat termelődik egy nap. Ezek átformálásaNeuron, idegsejt pozitív, színes gondolatokká, melyek építően hatnak életünkre, nem lehetőség, hanem kötelességünk. Kezdeti lépésnek elég, ha olyan helyzetekben, ahol kényelmetlenül érezzük magunkat, feltesszük a legegyszerűbb kérdést:

Miért reagáltam így egy adott szituációra?

Mit ad nekem ez a probléma?

A kérdések legmélyebb, őszinte megválaszolásán múlik minden.

Mondhatod, hogy az evés öröméért eszel, de biztos, hogy nem egy elfojtott érzelmi állapot miatt és persze az évek alatt felkúszó kilók okozta frusztrációról nem is beszélünk? Vagy azt mondod, hogy a buli kedvéért iszol, miközben egy évek óta zajló feldolgozatlan lelki válság húzódik a mélyben? Esetleg a betegséged miatt több figyelemben fürdőzöl, pedig épp az ok-okának-okát kellene megtalálnod, ami sokszor a munkahelyeden és/vagy családi állapotodban, életfelfogásodban keresendő, de ha meggyógyulnál többé nem kapnád meg ezt a törődést?

 

Hmm, erős kérdések ezek, de ha nem vagy teljesen őszinte magadhoz, magadat csapod be.

 

Alakítsd át gondolataid!

 

  • Szeretnél lefogyni? – Alakítsd át gondolatod és az életmódváltás szinte magától bekövetkezik, a kilók pedig úgy olvadnak le, mintha soha nem lett volna vele gondod.

 

  • Szeretnél leszokni (italozásról, dohányzásról, bármiről)? – Alakítsd át gondolatod és az élet idővel megmutatja szebbik oldalát.

 

  • Szeretnél újra egészséges lenni (Élni)? – Alakítsd át gondolatod és a világot észrevétlenül másképp látva elengedsz olyan frusztrációt okozó múltbéli kapaszkodókat, melyek már nem építenek és belépsz egy könnyed, örömteli élet ajtaján, ahol már nincs helye a betegségednek.

 

  • Szeretnél szép és csinos lenni, mint a legújabb szépségideál a magazinok címlapfotóján, de az élet megtréfált? – Alakítsd át gondolatod és meglátva saját értékeidet, amivel egyedül csak te rendelkezel, hamarosan megtalálod a helyed ebben a világban, ahol boldog, elégedett ember lehetsz.

 

Belső Univerzumunk felelősei vagyunk.

 

Belső Univerzumunk

 

Agyunk idegsejtek (neuronok) hálózatából áll, mely kísértetiesen hasonlít az Univerzum rendszermintázatára. Ennek a belső univerzumunknak az állapotáért egyes egyedül csak mi tartozunk felelősséggel.

 

A körülöttünk lévő világ tükröt tart felénk. Egy egyszerű gondolat érzéseket vált ki belőlünk, mely több száz biológiai reakciót indít el szervezetünkben és ezek vagy így vagy úgy (attól függően, hogyan reagáltunk rá), az idő függvényében, befolyásolják egészségi állapotunkat, életünket.

 

 

Fogadd el magad és a világ hálás lesz érte.

Gondolat vizsgáló készülék.

 

Mint ahogy az asztrofizikusok figyelme a rezgésekre, úgy ma számtalan kutatás irányul az agy frekvenciakutatására, hogy azok hogyan Koponya MRI.befolyásolják egészségünket és hogyan lehet a gyógyító munka szolgálatába állítani. Egy amúgy is stresszes világban felmentésként szolgál, ha saját erősségeidre koncentrálva, megtanulod elfogadni magad amitől kinyílik a világ azon része, ami a tudatos éned elől eddig el volt zárva.

 

 

A tömegkommunikáció gyermekei.

 

Tömegkommunikáció felelősei.

A tömegkommunikáció korában az információk áramlása “fénysebességgel” terjed. Legyen az jó vagy rossz, valós vagy valótlan hír, a vételi oldal reagál rá. Mivel a média más érdekek alapján szűri a rajta átfolyó eseményeket, ma az egyénnek saját magának kell kialakítania egy szűrőrendszert, ami a megfelelő irányba állítja életét.

Gondolatok a világhálón.

 

És ha már felelősséget építettünk ki magunk iránt, felelősséggel tartozunk a családunkért és a hozzánk közelállókért úgy, hogy megfontoljuk milyen energiájú híreket osztunk meg velük.

 

 

 

“Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.”

(Buddha)

 

A gondolat ereje, a ki kristályosodott valóság.

 

A realizált valóság kikristályosodása határozza meg életünket. Temérdek módszer, terápia, tréning és gyakorlat létezik a pozitív gondolkodás elsajátítására és gyakorlati alkalmazására.

 

 

 

 

 

Szavakkal nem könnyű kifejezni mindazt, ami belül zajlik.

 

 

Ebben a videóban megosztom veled saját gondolatátalakításom. Fogadd szeretettel!

 


Kazincziné Batta Mónika

Lentebb néhány olyan általunk kedvelt és használt természetes tápanyagforrásból válogathatsz, melyek kedvezően befolyásolják agyunk kényelmi komfortzónáját és hozzájárulnak saját Életmódprogramod összeállításához.

 

Szabad út.

Google Analytics-et használunk…

...ha elfogadod köszönjük! Ha elutasítod, megértjük, így továbbra is látogatható az oldalunk anélkül, hogy mérnénk.