Videók

 

Lentebb néhány videóból tisztább képet kaphatsz a DXN termékeiről és rólunk.

 

Ha tettszett, iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot! +36 30 2058 160

Kövesd Facebook oldalunkat!

Keress minket személyesen: 4400, Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 4-6. Univerzum Üzletház 1/128.

 

Szabad út.

 

 

 

 

 

 

 

 

#1

Ebben a videóban, Dato Dr Lim Siow Jin, a DXN alapító elnöke beszél a DXN termékek minőségéről, a termesztésen keresztül, a feldolgozásig milyen fázisokon megy keresztül a Ganoderma, hogy biztonságos, emberi fogyasztásra alkalmas legyen. Ez a videó a Minőség oldalon, bővebb információk közt található.

#2

Ebben a videóban gondolatátalakításom története  hallható, mely a Gondolkodás oldalon, több információ között található.

 

#3

Dato Dr Lim Siow Jin, a DXN alapító elnöke több kérdésre felel. Az oldalon ez a videó a Ganoderma lucidum cím alatt több információval kiegészítve található.

 

#4

A DXN Ganodermáról készült videó a Ganoderma lucidum oldalon több információ közt látható.

 

# 5

Ez a videó a Táplálkozás oldalon található. Gyakorló édesanya, feleség és előbb-utóbb nagyiként kötelességemnek érzem, hogy a család mindennapjaiba becsempésszem az egészséges táplálkozást. Itt az Avokádósalátát mutatom be, de hírleveleinkben több hasonló receptet osztunk meg, ami hatékonyan segíthet számodra egy saját Életmódprogram kialakításában.

 

#6

Ez a videó az Étlapon, a Spirulina platensis alga bejegyzésben található. Keresd fel a bejegyzést, hogy többet megtudhass erről az önmagában is kitűnő algáról és annak hatásáról, beépítve a mindennapi étkezéseidbe!

 

#7

Az előző videóból megtudhattad, a DXN által forgalomba hozott Spirulina platensis alga gyártási folyamatát és szigorú előállítási feltételeit. Ebből a videóból megismerheted, miért jó ha a DXN Spirulinát beiktatod a mindennapi étkezéseid sorába.

 

#8

A gombákról általánosan. Ez a dokumentumfilm hitelesen mutatja be a gombák, ezen piciny létformák hatalmas erejét és hatását a földi életre.

 

#9

Néhány videóösszeállítás a 2018-as Malajziai DXN farmon tett látogatásomról, melyet Európából egyedüliként nyertünk meg, így egy álmom válhatott valóra, hogy ott lehessek és fizikálisan, testközelből láthassam, érezhessem a hely atmoszféráját, ahol ezek a csodálatos termékek születnek. A minőségről ez a látogatás csak megerősített.

A DXN Ganoderma termesztése.

 

#10

Ebben az összeállításban a DXN Spirulina farmrészlegét mutatom be, hogy mások is láthassák a termékek mögött húzódó hatalmas tudást és biztonságot jelentő minőséget.

 

#11

Ezt a nyereményt a DXN 25. születésnapja alkalmából hirdették meg, amit Európából mi képviselhettünk. Itt egy rövid ízelítő a szülinapi rendezvény impozáns helyszínéről és programmorzsáiból, majd a végén a Petronas-ikertornyok mögötti lenyűgöző színes, zenés szökőkút felejthetetlen élményéről.

 

 

#12

 

A DXN központi farmja folyamatosan nyitva áll a látogatók serege előtt, hogy bárki meggyőződhessen a farmon előállított bio élelmiszerek minőségének biztonságáról. A látogató csoportok a világ szinte minden pontjáról, naponta érkeznek, ahol királyi vendéglátásban volt részünk egy kimerítő, mindent átfogó farmlátogatás végén, amit több olyan termékek vásárlásával zártunk, amit itthon még nem lehetett kapni (ma már többségüket igen).

 

#14

Végül, de nem utolsó sorban egy tömör összefoglalás a 2018-as Malajziai DXN farmlátogatásomról és az ajándékba kapott ott töltött többi látványosságról, az érkezéstől, a hazautazásig. Felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb, amit hazahoztam nektek, fogadjátok szeretett!

 Nézd meg a YouTube csatornánkon, hogy ezt követően még mely csodálatos helyeken járhattunk a DXN jóvoltából.

 

#15

Néhány a DXN luxus kozmetikai termékcsaládjaiból egy-egy ízelítő videó. A többit a YouTube csatornánkon egymás után, vagy a termékleírás oldalunkon több hasznos információval kiegészítve találod. Ez a videó a DXN Gempyuri krémcsaládból való, melyet a cég a 40-50+ korosztály számára fejlesztett ki, egy Koreai kozmetikai céggel közösen, hogy az érettebb korba lépve is úgy ragyoghass, mint a gyémánt.

 

#16

A most következő videó a DXN M Miracle krémcsaládból való, mely szintén a Koreai kozmetikai céggel közös kooperációban készült kozmetikai krémkülönlegesség. Különlegessége a Havai mélytengeri víznek és a modern liposzóma technológiának köszönhető. Részletekért keresd fel termékoldalunkat.

 

#17

Mindezen luxus krémcsaládok megkoronázásaként a DXN, a koreaiakkal közösen megalkották, a DXN Fátyolmaszkokat.

 

#18

Végezetül egy különleges Koreai (MRT) vagy Ázsiai kozmetikai masszázst is bemutatunk, mellyel a fenti prémium minőségű DXN kozmetikumok hatása még hatásosabban érvényesíthető, melynek köszönhetően még ragyogóbb, fiatalosabb és rugalmasabb lesz bőrünk. A krémek részletes leírásánál megtalálod a videót, több hasznos kiegészítő információval együtt.

 

Ha tettszett, iratkozz fel YouTube csatornánkra!

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot! +36 30 2058 160

 Kövesd Facebook oldalunkat!

 Látogass el üzletünkbe4400, Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 4-6. Univerzum Üzletház 1/128.

Egészséges, szép napokat!

 

Üdvözlettel;

Móni, Feri

 

Google Analytics-et használunk…

...ha elfogadod köszönjük! Ha elutasítod, megértjük, így továbbra is látogatható az oldalunk anélkül, hogy mérnénk.