Videók

#1

Ebben a videóban, Dato Dr Lim Siow Jin, a DXN alapító elnöke beszél a DXN termékek minőségéről, a termesztésen keresztül, a feldolgozásig milyen fázisokon megy keresztül a Ganoderma, hogy biztonságos, emberi fogyasztásra alkalmas legyen. Ez a videó a Minőség oldalon, bővebb információk közt található.

#2

Ebben a videóban gondolatátalakításom története  hallható, mely a Gondolkodás oldalon, több információ között található.

 

#3

Dato Dr Lim Siow Jin, a DXN alapító elnöke több kérdésre felel. Az oldalon ez a videó a Ganoderma lucidum cím alatt több információval kiegészítve található.

 

#4

A DXN Ganodermáról készült videó a Ganoderma lucidum oldalon több információ közt látható.

 

# 5

Ez a videó a Táplálkozás oldalon található. Gyakorló édesanya, feleség és előbb-utóbb nagyiként kötelességemnek érzem, hogy a család mindennapjaiba becsempésszem az egészséges táplálkozást. Itt az Avokádósalátát mutatom be, de hírleveleinkben több hasonló receptet osztunk meg, ami hatékonyan segíthet számodra egy saját Életmódprogram kialakításában.

 

#6

Ez a videó az Étlapon, a Spirulina platensis alga bejegyzésben található. Keresd fel a bejegyzést, hogy többet megtudhass erről az önmagában is kitűnő algáról és annak hatásáról, beépítve a mindennapi étkezéseidbe!

 

#7

Az előző videóból megtudhattad, a DXN által forgalomba hozott Spirulina platensis alga gyártási folyamatát és szigorú előállítási feltételeit. Ebből a videóból megismerheted, miért jó ha a DXN Spirulinát beiktatod a mindennapi étkezéseid sorába.

 

#8

A gombákról általánosan. Ez a dokumentumfilm hitelesen mutatja be a gombák, ezen piciny létformák hatalmas erejét és hatását a földi életre.

Google Analytics-et használunk…

...ha elfogadod köszönjük! Ha elutasítod, megértjük, így továbbra is látogatható az oldalunk anélkül, hogy mérnénk.