Energia

 

Nélküle nincs élet…

http://www.gyogygombauzlet.hu

 

Üdvözlünk virtuális edzőtermünk Energia oldalán.

Célunk, hogy a további oldalakon keresztül segítségedre lehessünk, hogy rátalálj saját életmódodra, ami személyre szabottan csak a tiéd és hosszútávon támogat. Amennyiben gyorsabb lépésekben kívánnál haladni, a keresőbe írj be egy problémát vagy terméknevet, így a felsorakozó lehetőségekből böngészgethetsz kedvedre. Ha kíváncsi vagy a gondolatainkra, haladj végig az oldalakon.

 

energia

 

Az élet Energiát adó erői a Potencia, Család, Életmód és a Vonzó megjelenés.

 

 

A természet 4 húzóerői közül bármelyik hiányzik, vagy sérül, nehezen tudunk teljes életet élni. Működésünk hosszútávú feltétele az Élet oldalon taglalt 3 alappillér rendszeres ápolása.

 

Ha ezek minőségi gondozása elmarad, 40 év felett a test kifárad és jelez. Kezdetben apróbb, majd ha nem figyelünk eléggé, egyre fokozódóbb tünetekkel hozza tudomásunkra, hogy érdemes komolyan venni ezeket a jelzéseket, mert sokszor súlyos problémák előfutárai lehetnek. Ahhoz, hogy ezt az elcsúszott egyensúlyi állapotot és ezzel együtt életenergiánkat még időben helyreállíthassuk és fokozhassuk, minőségi tápanyagokra és sokszor külső segítségre van szükségünk.

 

“Gondolkozz globálisan, tervezz lokálisan!”

 

Ennek az oldalnak nem célja a gyógyítás, sokkal inkább a kibillent egyensúlyi állapot, jó közérzet visszaállítása, amíg még selymes, lágy módszerekkel lehetséges.Család

 

 

Mivel a súlyosan kibillent állapoton már csak az orvostudomány segíthet, nem törvényszerű megvárnod, hogy ez bekövetkezzen. Vedd kezedbe az életed, mert a legapróbb elem állapotától függ a teljes egész jóléte. Így a családé is. Magadon keresztül felelős vagy a jövő generáció életéért.

 

 

 

 

Kazinczi Ferenc

A továbbiakban ehhez az egyéni Életmódprogramod összeállításához nyújtunk segítséget.

 

 

Szabad út.

Google Analytics-et használunk…

...ha elfogadod köszönjük! Ha elutasítod, megértjük, így továbbra is látogatható az oldalunk anélkül, hogy mérnénk.