MINŐSÉG 

 

 

Mikor minőségről beszélünk, valamilyen ismert márkanév jelenik meg a szemünk előtt.

 

Mert kipróbáltuk, tudjuk mire számíthatunk és az évek (évtizedek) alatt soha, semmilyen problémánk nem volt vele, ha mégis, azt rugalmasan, gyorsan kezelték, meg persze a szomszédnak és a haveroknak is ilyen van. Jó esetben ismerjük a cég múltját, hátterét, a fejlesztéseket amire folyamatosan odafigyelnek, és ezek azok, melyek biztonságot, bizalmat ébresztenek bennünk.

Ezen erények miatt, biztosak vagyunk abban, hogy aki ezeket a sorokat most olvasod, az élet számos területén a minőséget választod.

De így van ez a táplálkozással is?

Bármennyire próbálunk odafigyelni a minőségi táplálkozásra, még ha magunk termesztett zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztunk, tápanyag tartalmuk már nem az, mint 20 éve. Hogy testünk hosszútávon megtarthassa egyensúlyi állapotát, fontos olyan minőségi táplálékok fogyasztása, melyek koncentráltan tartalmazzák a legszükségesebb tápanyagforrásokat.

Roskadó polc

 

Ezt felismerve ma, az étrend kiegészítők korát éljük. Elég, ha a drogériák roskadozó polcai előtt eltöltött tanácstalan percekre gondolunk. Honnan tudhatjuk, hogy melyik az, amelyik emberi fogyasztásra alkalmas és biztonságos?

Nyilván nem kóstolhatjuk végig az összest, hogy megtudjuk melyik használ.

 

Független minőség ellenőrzési szabvány…

 

Erre szolgálnak, a különböző lokális, kontinentális és globális minőségi tanúsítványok.

A globális tanúsítványok közül, melyet a világon mindenhol elfogadnak, az egyik legszigorúbb, az ISO 14001  független minőség ellenőrzési szabvány, mely a környezettudatos termesztéstől, a gyártáson keresztül, a labor munkáján át, egészen a végtermékig ellenőrzése alatt tartja az adott céget. Ha ilyen tanúsítvánnyal rendelkező termékre bukkansz, az olyan, mintha egy michelin csillagos étteremben étkeznél és mint ilyen, biztos lehetsz abban, hogy magas minőségű, biztonságos és bizonyítottan hatásos tápanyagforrásra találtál.

 

DXN minőség

Minőség ellenőrzésért felelős hivatal…

 

Az általunk képviselt DXN vállalat a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában megkapta ezt az elismerő minősítést. Továbbá, a legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától. A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Ez az erőfeszítése a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek.

 

Kutatás, fejlesztés, kontraszelekció…

 

A kutatás fejlesztés szintén kihangsúlyozza a DXN hosszútávú célkitűzését, hogy elsődleges fontosságúnak tekinti a környezetbarát gyakorlatot és emberi egészséget a gyártás minden fázisában. A DXN vállalat fő terméke a minőségi Ganoderma gyógyhatású gomba előállítása.

A videóban a Ganoderma gomba humán fogyasztásra legalkalmasabb típusainak szelekcióját valamint előállításának néhány részletét ismerheted meg. Természetesen a szabadalmi titkosítás alá tartozó részek (hatóanyagvesztés nélküli spórakinyerés) kivételével – mint a Coca-Cola-nál a recept – ami a vállalat hosszútávú stabilitását adja.

 

 

Engedélyek, elismerések, termékek …

 

Kazincziné Batta Mónika és Kazinczi Ferenc

 

Teljes lista ittkicsit lentebb néhányat kiemeltünk, az oldal alján pedig fontosabb termékeinket találod.Szabad út.

Google Analytics-et használunk…

...ha elfogadod köszönjük! Ha elutasítod, megértjük, így továbbra is látogatható az oldalunk anélkül, hogy mérnénk.