Vonzó megjelenés

 

Belső szépség

 

A lélek tükre.

 

Szem a lélek tükre.

Megfigyelted, hogy van amikor úgy érzed mintha ragyognál és ezt mások is észreveszik? Sokan nem tudnak mit kezdeni ezzel az érzéssel. Nem tudják az okát, csak egyszerűen ragyogóan érzik magukat. Úgy érzik egy centire lebegnek a föld felett és szeretnék ha ez az állapot soha nem érne véget.

 

Az emberi lét egyik feladata, a “Boldogság kútjának” megtalálása, ahová hosszú, tekervényes ösvényeken vezet fel az út.

Többen kívül, a fizikai világban keresik a kút jelenlétét. Boldogságukat olyan dolgoktól teszik függővé, melyek elillannak egy röpke szellő fuvallatára, ha a sors más utat jelöl ki számukra. Nem értik miért és ettől dühöt éreznek. Miközben hibáztatnak mindent és mindenkit (magukat kivéve), mert hitük szerint, ők a legtöbbször erejükön felül mindent megtettek, hogy boldogok legyenek, nem veszik észre, hogy a boldogság forrása sokkal közelebb van, mint azt gondolnák.

 

A Boldogság forrása és kútja benned van.

Az oda vezető utat magadnak kell megtalálni. Senki sem járhatja mások útját. Mindenki más nézőpontból, más élmények és tapasztalások útján látja a világot (még a házastársunk és gyermekeink is), és személyiségüktől függően másképp reagálnak rájuk. Az ilyen értelembe vett vonzó megjelenés belülről fakad és életenergiánk azon részét képezi, mely kapcsolatot teremt, hidat épít mély belsőnk és a világ között. A Boldogságkutad építésének felelősségteljes mérnöke és kőműveseként a legfontosabb, hogy a lehető legjobb minőségre törekedj, mert a fent említett ragyogás csak így tartható fenn.

 

Hogyan látnak minket az emberek és hogyan látunk másokat?

“Szem, a lélek tükre.”

Kis ablak, amin keresztül megszűrjük a világot, kis ajtó, amin kiengedjük lelkünk üzenetét. Minél szebb az üzenet, annál szebben csillog és teljen el 100 év, szépsége nem fakul, örökké él.

Egy tekintetben benne van minden:Baba tekintet. Szem. Pillantás.

  • igazság és őszinteség,
  • erő és gyengeség,
  • fájdalom és boldogság,
  • szeretet és gyengédség,
  • öröm és szenvedés,

Nem hazudik.

Érdemes megfigyelni a szem változásátIdős tekintet. Szem. Pillantás. Lélektükör.  születéstől, idős korig. Aki fájdalmakkal telve éli az életét, megfakult fáradt tekintetéből ez tükröződik vissza, ha ezek ellenére a boldogságot keresve éli az életét, élénk-csillogó tekintetéből árad, hogy bár kemény volt a sors vele, de egy szeretetreméltó, erős ember.  Az ilyen embernek csak a bőre öregszik, tekintetének frissessége alig változik.

Nem könnyű mások tekintetét állni. Tartunk, hogy megtudnak vagy megtudunk valamit, amihez nincs jogosultságu(n)k. Megtanulni kezelni és elfogadni az ilyen helyzetekből eredő érzéseket, az Út része.

Bánj vele tisztességgel!

 

Egység

 

“Látlak Téged”Avatár

Ez az Avatár című filmben elhangzó üdvözlő mondat  a legszebben fejezi ki azt az ősi képességet, melyet feledni látszik az emberiség.

 

Ezzel a finom-rezonanciával olyan szinten kapcsolódhatunk egymáshoz, ami az egység, összetartás élményét adja egy zárt rendszerben működő faj számára.

 

Azok a népek ahol még él a Földhöz közeli kapcsolat, ott a belső renden túl a külső szépség az egység része. A minimális és a túlzó megfelelő alkalmazása, a színek érzékeny használatánál az erős és domináns színek melletti puhább árnyalatok finom kontrasztja, mint a modern mellett, a tradíció, jól kiegészítik és kiemelik egymást. Ahol mindennek lelke van és ettől a tiszteleten alapuló egyensúlytól lesz testük, lelkük egészséges, ez az, ami igazán vonzóvá tesz. Nem csupán púder és rúzs, hanem lelkünk szépsége, melynek fejlesztésére minden nap érdemes törekednünk.

 

Kazincziné Batta MónikaÉletmódprogramod kialakításával belső vonzERŐDben is sokat fejlődhetsz. Lentebb, az általunk kedvelt minőségi termékekkel kívánunk adni valami különlegeset az életedhez.

Szabad út.

Google Analytics-et használunk…

...ha elfogadod köszönjük! Ha elutasítod, megértjük, így továbbra is látogatható az oldalunk anélkül, hogy mérnénk.